Selidba firme za prodaju IT opreme

Selidba firme se svakodne odvija kako u Beogradu tako i u celoj Srbiji. Bilo da se samo seli poslovni prostor od više kancelarija ili od samo jedne kancelarije do selidbe magacija, hala.

selidba it opreme

Selidba firme

Protokom tokom selidbe firme i poslovnog prostora je i isti kao i svaka druga selidba. U dogovoreno vreme naš tim za utovar robe, nameštaja i stvari dolazi na dogovorenu adresu. Vrši se utovar svih stvari, ovde bih napomenuli i da postoji i dodatna opcija koja se vrši pre samog utovara a koja se može naknadno zatražiti i ne ulazi u standardni proces selidbe. To je opcija pakovanja robe, kao i sama zaštita. Naš tim pakera može sve vaše stvari i robu zapakovati u kartonske kutije odličnog kvaliteta uz upotrebu streč folije, pucketave trake kao i lepljivih trake

Nakon utovara stvari u kombi vozila ili kamion u zavisnosti od kapaciteta selidbe, kombi prevoz tj. kamionski prevoz se vrši na novu željenu lokaciju gde se vrši istovar. Ovde takođe imamo dodatnu opciju a to je raspakivanje stvari

Kod selidbe Beograd ili bilo gde u Srbiji firme različite problematike se sreću u zavisnosti od stvari koje se transportuju. Veoma često to su stvari za koje treba odrećena stručnost ljudstva koja vrše nosenje samih stvari, hjihov utovar/istovar kao i sam transport. U našoj agenciji za selidbe i transport robe imamo obučene radnike bilo da je u pitanju montaža/demontaža različitih mašina kao i nameštaja bilo da je u pitanju specijalna zaštita protiv oštećenja stvari koje su veoma vredne do transporta jako kabastih do jako teških stvari. Pored odličnih radnika posedujemo i dodatne opreme

Nedavno smo selili firmu za prodaju IT opreme

it oprema

IT oprema

Sam post je nastao nakon selidbe firme za prodaju IT opreme a u želji da vam objasnimo šarenoolikost naših usluga.

Zadatak na prvu ruku je bio jednostavan bilo je potreno da IT opremu koju su činili računari, laptopovi, tableti, procesori, raznorazna kućista, štampači, skeneri, hard diskovi pa čak i televizori koji ne spadaju u ovu grupu ali čak i oni su se tu našli, skladišteni u magacinu u fino podeljene rafove.

Pomislili smo to će biti lako ali svi ti uređaji za nas su bili relativno sitni i što je najbitnije u originalnom pakovanju koje ne samo da nismo smeli da odštetimo, već smo strogo morali da vodino računa o samim proizvodima i najmanji pad bi bio koban.

I naravno ovu selidbu IT opreme smo izvršili jako uspešno, svi uređaji od laptop računara, tablet računara do štampača, preko hard diskova i televizora su prešli iz jednog magacina u drugi praktično ne taknuti.

Ne gubite vreme pozovite nas

I zato ukoliko vam je potrebna bilo kakva selidba firme ne gubite vreme i pozovite nas

О selidbebeograd

Kombi selidbe je jedna od najzastupljenijih delatnosti kad je reč o selidbama u Beogradu i Srbiji. Za sve manje selidbe i one koje su u centru grada izaberite kombi prevoz.
Овај унос је објављен под selidbebeograd и означен са , , , , , , , , , , , , , . Забележите сталну везу.

Постави коментар